Thursday, September 28, 2023
HomeFastighetsbegynnarens översikt över hur man odlar skägg

Fastighetsbegynnarens översikt över hur man odlar skägg

Denna korta artikel kommer att visa dig det bästa sättet att expandera ett skägg från ruta ett, med hjälp av 12-veckorsutmaningen. Det är en detaljerad nybörjaröversikt med hjälp av en enkel stegvis process. Guiden kommer också att visa dig vad du skäggvård kit ska undvika när du odlar ett skägg, och ge förslag som säkert kommer att hjälpa dig att designa och även forma ditt skägg under tiden du går. Den börjar med månadens expansion.

Steg 1: En månads utveckling

Du vill ha skägg, och du har faktiskt avslutat din sista rakning, och dessutom tittar du på en helt naken ursäkt av en man. Vad gör du?

Du börjar med att odla ditt skägg i en månad.

Detta är troligen det svåraste skäggväxtstadiet, förutom det mest obevekliga. Jag önskar att du låter ditt ansiktshår växa i en månad i sträck, utan att du trimmar det! skägg tillbehör Under hela denna tid kommer du att avslöja priset på den tillväxt som dina hårsäckar producerar, vilket visar dig din skäggiga kapacitet.

Tyvärr kan inte alla människor odla ett framgångsrikt skägg, men det finns bara ett sätt att upptäcka det – låt det växa. Det kommer att se tufft ut i början, du kan få kommentarer och det kommer att reta upp dig. Efter denna fas blir det dock bra.

Jag växte först mitt eget när jag började resa. Ingen visste vem jag var, och ingen person kände igen vad en liknade, så att odla skägg var vanligt eftersom ingen förstod mig på annat sätt. Om du har en storlek av tid där du kommer att vara långt från din bostad är detta en fantastisk möjlighet att få tillväxt.

Två veckors impuls

Runt de två veckorna kommer du säkert att få tvåveckorsimpulsen. När du klipper kan klippet lämna spetsarna på ditt ansiktshår ganska skarpa. Med tiden kan håret krusa och slå mot delar av huden, vilket leder till det fruktade kliande stadiet, den värsta delen av att expandera skägget.

– Användning av skäggolja

Jag föreslår att du använder en skäggolja av högsta kvalitet. Den kommer att vårda ditt skägg och göra det mjukt och friskt. Den kommer också att återfukta och fukta huden under ditt ansiktshår, ta bort skäggskällan och förebygga eventuella hudinflammationer. Var dock sparsam! Använd endast kanske en droppe i storleken av ett 5 pence-mynt som är väl värd en skäggolja. Du behöver inte en hel del. Det räcker också långt, eftersom det säkert bara hjälper till att göra det lite mer acceptabelt.

– Förhindra alkohol

Påstå vad? Nej, oroa dig inte. Jag föreslår att du undviker att använda produkter med hög alkoholhalt på ditt skägg. Detta kommer att torka ut huden, vilket kommer att öka risken för klåda, så undvik fuktkrämer med något alkoholwebinnehåll och gå med de naturliga valen för att uppnå de mest effektiva resultaten.

Båda dessa steg kommer att hålla ansiktshåret och huden friska och hjälpa dig att ta dig igenom det fruktade klåda-stadiet. Under dessa första veckor bör du hålla din utvecklingsmiljö helt naturlig för att få de bästa resultaten. När du kommer förbi klådfasen kommer du att ha förvandlat ett stort hörn.

Fas 2: En månads uppstädning

Efter den första månadens skede skulle jag verkligen föreslå att du ger den en bra brudgum. Vid denna tidpunkt kan du ha ett robust ansiktsobjekt på gång – att ge det en bra skärning runt halsen för mer ramverk kan vara bra.

När du klipper, syfte att inte klippa för högt på halsen – vissa människor rekommenderar två fingrar från ditt adamsäpple. Omvänt, titta i spegeln och sikta på att minska där din hals uppfyller din käke – detta är den idealiska platsen för att klippa för halsringningen.

Du kanske också har några trotsiga hårstrån på mustaschen. Använd en sax för mustaschen och klipp med hjälp av din kam för att få en överblick.

Mustaschhåren kan växa för lågt och förvärra överläppen. Om du har samma problem kan du kamma mustaschen nedåt, så att hårstorleken är också, och klippa bort överflödiga hår längs läpplinjen. Detta måste erbjuda en fin, också form till din mustasch.

OBS: klipp inte när ditt skägg när är fuktigt! Det ger hårstråna mer tyngd vilket gör att de kan gå ner lite lägre från sin naturliga placering. Om du klipper under hela denna tid kan du eliminera för mycket – klipp alltid när det är helt torrt.

Bortsett från denna uppstädning skulle jag absolut undvika att klippa eller reducera. Du är fortfarande extremt tidigt i tillväxtprocessen; det kan se oregelbundet eller tunt ut på vissa ställen, men kom ihåg att fyra veckor är en minskning i havet och bara början på att expandera ett skägg. Följande avsnitt är när du börjar se resultat och framgång i din skäggiga resa.

Most Popular