Friday, March 1, 2024
HomeHangende oogleden en alternatieven voor ooglidchirurgie

Hangende oogleden en alternatieven voor ooglidchirurgie

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid flexibiliteit en ontstaat er een lossere huid in veel delen van het lichaam. Een van de meest herkenbare locaties zijn de ogen. Wanneer de huid van het bovenste ooglid begint te “hangen”, is het resultaat meestal een oudere, versleten look, wat veel mensen ertoe aanzet zich naar buiten te haasten en geld uit te geven voor een procedure die ooglidcorrectie of ooglidcorrectie wordt genoemd. Ooglidcorrectie is de derde meest uitgevoerde cosmetische ingreep jaar na jaar, na borstvergroting en ook lipoplastie (lipo).

Natuurlijk, zoals bij elke andere ingreep, ooglidcorrectie vergelijken gepaard met een hoge prijs, mogelijke problemen en een verlengde genezingstijd. Ooglidcorrecties worden voor veel mensen als een bijzonder riskante ingreep beschouwd vanwege de snijwonden in de buurt van de ogen. Ooglidcorrecties kosten meestal bijna $ 3.000 en kunnen in veel gevallen oplopen tot $ 8.000. Veel mensen melden ook dat hun huid binnen 3-5 jaar na de procedure weer gaat hangen of verslappen. Omdat het probleem van hangende oogleden vaak voorkomt, in combinatie met het gebrek aan goedkope keuzes voor niet-chirurgische behandeling, zijn er veel producten en opties verschenen die beweren te helpen bij het verminderen of elimineren van hangende oogleden.

De eerste optie zijn oogliftlotions. Er zijn veel crèmes op de markt om losse huid strakker te maken, maar in het geval van hangende oogleden heeft de huid te veel elasticiteit verloren om te worden aangetast door een verstevigende crème. Lotions kunnen collageen niet op een efficiënt niveau opbouwen om de hangende huid boven de ogen te verstevigen.

Een andere keuze zijn gezichtsoefeningen. Hoewel deze oefeningen met maandenlange toewijding effectief kunnen zijn, hebben veel mensen simpelweg niet de tijd om te investeren in trainingen om de huid boven hun ogen steviger te maken. Individuen melden dat je minimaal 15-20 uur per week moet besteden om merkbare resultaten te bereiken door gezichtsoefeningen uit te voeren.

Andere opties die de laatste tijd zijn verschenen, zijn laser skin resurfacing en ook Thermage. Laserhuidvernieuwing verwijdert in wezen de bovenste huidlaag om de aanmaak van collageen te stimuleren. Hoewel dit soms effectief kan zijn bij een kleine hangende huid, kunnen de prijs en hersteltijden worden vergeleken ooglidcorrectie turkije. Thermage claimt ook de ontwikkeling van collageen te bevorderen, maar is veel duurder dan een chirurgische ingreep en moet worden aangetoond als meer dan redelijk betrouwbaar voor hangende oogleden.

Het laatste en tevens meest praktische alternatief voor ooglidcorrecties is inclusief hulp aan de slappe huid. Producten zoals de Instant Eye Raise van Eye Magic gebruiken lichtgewicht, heldere strips om deze slappe ooglidhuid een niet-chirurgische “put” te geven. Op deze strips wordt een gel aangebracht, waardoor vervanging mogelijk is en de strip voldoende aan de huid voldoet om de hele dag te blijven zitten. De strip wordt vervolgens in de oogplooi geplaatst om de hangende huid te ondersteunen en de natuurlijke, meer elastische plaatsing van het ooglid na te bootsen. Dit alternatief is budgetvriendelijk, flexibel en niet-chirurgisch.

Tot slot, de niet-chirurgische middelen en procedures die zijn ontwikkeld om hangende oogleden te voorkomen, zijn meestal niet nuttig. Gezichtstrainingen kunnen effectief zijn als u bereid bent er veel tijd aan te besteden. Niet-invasieve procedures zoals laser skin resurfacing en Thermage zijn vrij gloednieuw en onbewezen, en kunnen ook prijzig zijn. Een van de meest effectieve oplossingen voor dit probleem lijken niet-chirurgische liftproducten zoals de Eyelid Lift van Eye Magic. Er zullen in de loop van de jaren zeker gloednieuwe producten en procedures verschijnen, aangezien dit probleem nooit snel zal verdwijnen.

Most Popular